Home / Arrangementen in het Kabouterwoud / Groepsworkshop voor familie- en bedrijfsfeestje

 

Bedrijfsuitje of een originele familiedag? Boek dan eens een creative sessie onder professionele begeleiding van Atelier Zus en Suus. De groepsworkshops kunnen geboekt worden vanaf 10 personen en zijn geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 8 jaar. Een workshop duurt gemiddeld 2 uur en de prijs per persoon en incl. alle workshopmaterialen en papieren tasjes om het kunstwerk in mee naar huis te nemen.

Groepsworkshop 1: Timmeren en hameren!

Prijs: € 14,00 p.p.

Ga lekker aan de slag met hout, spijkers, (verschillende soorten) wol en een hamer (String Art). Atelier Zus en Suus zorgt uiteraard voor voldoende patronen voor jong en oud.

Workshop String ART

Groepsworkshop 2: Het is Feest!!

Prijs: € 16,50 p.p.

We gaan er een feestelijke workshop van maken. Ga je voor de snoeppot, de ijsjes of die hele lekkere taart van Foam en Silk Clay. Om het helemaal af te maken, zorgt Atelier Zus en Suus voor voldoende accessoires.

Workshop Foam en Silk Clay - Feest

Groepsworkshop 2: Creatief met lijm!

Prijs: € 18,00 p.p.
Plakken, plakken, plakken. Dat is wat we gaan doen tijdens deze workshop. We gaan namelijk aan de slag met decoupagepapier, lijm en diverse ondergronden (figuren/vormen). Kies wat jij wilt maken en maak er je eigen kunstwerk van.

Workshop Decoupage

Groepsworkshop 4: Abstract schilderen (graffiti stijl)

Prijs: € 18,00 p.p.

Ga lekker aan de slag met een kwast, verf en eventueel spuitbussen. We leren je verschillende technieken, zodat je zelf je eigen stijl kan kiezen. Ontspan, schilder en geniet!

Workshop Schilderen

 
Deel deze pagina
 

Reserveer vast uw tafel

Wij zijn geopend
Vrijdag tot en met zondag
en op feestdagen en vakanties.

 

Bekijk ons menu

 

Openingstijden

Van Tot
Vrijdag 11:00 00:00
Zaterdag 11:00 00:00
Zondag 11:00 00:00
Feestdagen 11:00 00:00
Overige dagen gesloten.
Vakanties geopend
alleen de maandag gesloten