Naar de voorpagina

Zaalverhuur & Kinderfeestjes

Allround zaalverhuur

Het Kabouterwoud ontfermt zich ook over zaalverhuur in Zuidwolde. Organiseert u binnenkort iets in Zuidwolde, een feestje of een werk gerelateerde bijeenkomst bijvoorbeeld, maar heeft u nog niet de geschikte locatie gewonden waar u dit plaats kan laten vinden? Neem dan zeker even contact op met Het Kabouterwoud voor zaalverhuur in Zuidwolde!

Is er iemand jarig?

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en zoekt u nog een leuke locatie voor het kinderfeestje? Dan is Het Kabouterwoud zeker een locatie om mee te nemen in uw zoektocht! Wij verzorgen bij Het Kabouterwoud de leukste kinderfeestjes waarbij wij ook begeleiding bieden en spelletjes met de kinderen kunnen spelen. Hoe het programma van het kinderfeestje er daadwerkelijk uit komt te zien, hangt uiteraard af van wat u, als ouder, wenst. Wij hebben verschillende opties betreft activiteiten voor een kinderfeestje. Deze activiteiten kunnen ook gecombineerd worden.

Er is zoveel te doen

Wij verzorgen de volgende activiteiten:
- Spelen
- Bezoekje aan de kinderboerderij
- Pannenkoek versieren en (natuurlijk) eten
- Knutselen
- Speurtocht
- Lasergamen

Kies één of meerdere activiteiten en wij gaan ervoor zorgen dat uw kind een onvergetelijk feestje krijgt!
Kinderfeestjes zijn wel op aanvraag. We bieden verschillende mogelijkheden en er zal continue begeleiding bij zijn. De kosten van een kinderfeestje zijn afhankelijk van de wensen, tijden en aantal personen.

Indoor & Outdoor lasergamen.
Voor jong & oud.

Meer informatie
Aangepaste openingstijden

Wij zijn op 20 Mei (Tweede pinksterdag) extra geopend vanaf 16:00.

Wat anderen zeggen

Nienke Bonte
star star star star star

Wat een super leuke plek om met kinderen te gaan eten!! Het ziet er zo gezellig uit met al die kabouters.... En er is een prachtig indoor springkussen, auto's, boekjes, loopfietsen, grote lego bouwstenen, er is van alles in de achterste kamer voor vermaak van de kinderen. De pannenkoeken zijn lekker en er staat ook wat vlees op de simpele kaart. Prima eten voor prima prijzen. Maar vooral perfect vermaak!!

Christine Calderhead
star star star star star

Wat een juweeltje. Het decor is goed onderhouden en heeft prachtige muurschilderingen van de kabouters. De ruimte voor de kinderen is haast net zo groot als het deel waar tafels staan. Het eten is lekker en de pannenkoeken zijn zeker niet te dun en ook niet van die dikke kleffe. Precies goed en goed belegd en ook het vlees is goed aandacht aan besteed. Tol top top, zeker een aanrader om met het gezin te tafelen.

Manon Scholtens
star star star star star

Super leuk restaurant, veel te zien voor de kinderen en een super speelruimte. Veel keus kwa eten en ook nog een lekker. Echt een aanrader

Vincent Luchtenberg
star star star star star

Dit kinder speel paradijs biedt uitzonderlijk veel vertier voor met name jonge kinderen. Voor de kids was ons bezoekje aan Kabouterwoud een heel leuk feestje! Terwijl de kinderen zich al joelend en rennend helemaal moe spelen, kunnen de volwassenen genieten van een goede en lekkere maaltijd! 😋

Welkom bij het Kabouterwoud

Je bent van harte welkom

In Zuidwolde vindt u Het Kabouterwoud; een pannenkoekenhuis waar u terecht kunt voor veel verschillende soorten pannenkoeken en meer. Houdt u het meest van zoete pannenkoeken met poedersuiker, normale suiker, kaneelsuiker of stroop bijvoorbeeld? Of gaat uw voorkeur eerder uit naar hartige pannenkoeken met spek of kaas? U zult het allemaal bij ons pannenkoekenhuis in Zuidwolde op de menukaart vinden. Hier vindt u ons menu.

Reserveren

Wilt u reserveren? Bel ons of stuur een WhatsApp of e-mail. Wij helpen u graag verder!

Terugbelverzoek maken
Bel ons Stuur ons een Mail Stuur een WhatsApp

Routebeschrijving

Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken door ons een e-mail te sturen of door ons te bellen. Het Kabouterwoud is gevestigd aan het volgende adres: Ommerweg 59, 7921 TB te Zuidwolde.

Open in Google Maps

Openingstijden

Extra geopend

Maandag 20 Mei (Tweede pinksterdag): Geopend vanaf 16.00

Maandag t/m Donderdag

Gesloten

Vrijdag

16:00 - 20:00 (keuken)

Zaterdag & Zondag

12:00 - 20:00

Eerder mogelijk voor grotere groepen op reservering.

Onze Menukaart

Bekijk ons volledige aanbod door onze Menukaart te downloaden.

Bekijk onze Menukaart

Facebook

Neem een kijkje op onze Facebook-pagina voor meer foto's en informatie.

Bekijk onze Facebook-pagina